OK

Deze website gebruikt cookies. Indien u op OK klikt aanvaardt u onze cookies. Indien u meer info wenst dan klikt u op ons privacy beleid

Laden...

Gratis verzending

Gratis verzending

 

Gratis verzending vanaf 150 euro.

Volg onderstaande instructies voor afwijkingen in uw bestelling.

Bij breuk:

Controleer of de doos beschadigd is afgeleverd, bij ernstige schade aan de doos ontvangen wij graag een foto van de doos en de beschaddigde artikkelen.

Stuur ons een mail met vermelding van factuurnummer/ordernummer, uw naam en omschrijving van de breuk.                              

Zonder deze gegevens duurt het langer voor wij efficiënt kunnen reageren. Het artikel wordt bij uw volgende bestelling meegeleverd (of gecrediteerd indien niet voorradig).

Fout in levering.

Teveel, te weinig of verkeerd geleverde artikelen:

Stuur ons een mail met vermelding van factuur/ordernummeren uw naam.

Vermeld of u teveel geleverde en /of verkeerd geleverde artikelen wilt houden, wij geven u 10% extra korting indien u besluit de artikelen te houden. De extra korting wordt verrekend met uw volgende bestelling, of gecrediteerd na terugkomst van de artikelen.

Te weinig geleverd:

Het artikel wordt bij uw volgende bestelling meegeleverd (of gecrediteerd indien niet meer of tijdelijk niet voorradig) dit in overleg.

Wanneer de betaling is gebeurd:

Indien een product niet voorradig blijkt te zijn doordat het net is uitverkocht voordat de website is aangepast, wordt het teveel betaalde bedrag automatisch door ons gecrediteerd. (Dit kan b.v. voorkomen als te veel mensen hetzelfde product binnen de 24 uur bestellen, of in het weekend).

Levering duurt gemiddeld twee à vijf werkdagen nadat we de betaling hebben ontvangen.

Wenst u de bestelling dringend te ontvangen stuur ons je bewijs van overschrijving per mail.